Події

Рятувальники звітують про зменшення площі пожежі у заповіднику на Житомирщині

23 August 2017, 09:50

Станом на 9:00 23 серпня площа пожежі у Поліському природному заповіднику у Житомирській області зменшилася до 5 га. Залишається горіння низової пожежі та прошарку торфу окремими осередками.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«За попередню добу гелікоптером МІ-8 скинуто вглиб лісового масиву 10 тонн води. На місці події продовжують працювати рятувальники та лісівники. До ліквідації пожежі залучено 142 чоловіки особового складу та 22 одиниці техніки. Необхідності у залученні авіації ДСНС України немає», - зазначають рятувальники.

Нагадаємо, 22 серпня рятувальники Житомирської області розповіли, хто допомагав гасити пожежу в Поліському заповіднику.

Як повідомляв Житомир.info, у прес-службі ДСНС у Житомирській області інформували, що з 6:00 ранку 22 серпня зусиллями рятувальників та лісівників здійснюються заходи щодо ліквідації пожежі на площі 120 га. Відкритого горіння не спостерігається, проводиться проливання окремих осередків тління. Зранку, 20 серпня о 14: 55 до служби порятунку «101» надійшла інформація про лісову пожежу на площі 60 га біля с. Майдан Копищанський Олевського району на території «Поліського природного заповідника» Копищанського лісництва. О 20:00 рятувальники повідомили, що пожежу зупинено.21 серпня надійшло повідомлення, що більше 200 осіб продовжують рятувати заповідник від пожежі. Станом на 14 годину площа пожежі залишалась тією ж – 120 га, повідомлялося про 20 тонн вилитої води.

Фото з сайту ДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі