Місто

На День незалежності у Житомирі за порядком слідкуватимуть понад 70 поліцейських

23 August 2017, 12:00

У населених пунктах Житомирської області пройде близько двадцяти масових заходів, присвячених головному державному святу України. Упродовж цього періоду для забезпечення публічної безпеки та правопорядку додатково залучатиметься понад 200 поліцейських.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Поліція Житомирщини працює у посиленому варіанті несення служби і вживає необхідних заходів безпеки задля підтримання правопорядку, а також попередження небезпечних ситуацій під час проведення запланованих урочистостей. 24 серпня у м. Житомирі та районних центрах області пройдуть близько 20 масових заходів, присвячених Дню Незалежності. Очікується, що участь у них візьмуть понад 10 тисяч полісян та гостей Житомирщини», - повідомили у поліції.

Зокрема, в обласному центрі пройде 3 масових заходи за участі понад 3 тисяч житомирян та гостей міста. Правопорядок охоронятимуть понад 70 поліцейських.

«Ми готові до відповідальної роботи у цей період і маємо достатньо сил та засобів для забезпечення правопорядок та безпеку жителів Житомирщини», - сказав начальник Головного управління Нацполіції в області В’ячеслав Печененко.

Фото з сайту поліції

Як повідомляв Житомир.info, минулого року для забезпечення публічної безпеки та правопорядку залучалися понад 400 поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі