Місто

На Михайлівській житомирянам пропонують посидіти на «Дивані незалежАності» і підписати звернення

23 August 2017, 14:03

23 серпня на вулиці Михайлівській у Житомирі молодь влаштувала акцію під назвою «Диван незалежАності», щоб стимулювати перехожих змінити своє життя завдяки активній позиції. Поряд з диваном стоїть фігура «Завтра-мена» - уособлення притаманної багатьом риси відкладати все на потім.

Як розповів Житомир.info заступник голови громадської організації «Молодь за єдину Україну» Сергій Домославський, людям пропонують посидіти на дивані, а затим відповісти на питання: «Що змінилося?». Після цього перехожим дають ручку і папір і пропонують написати скаргу або звернення до влади.

«Акція називається «Диванна незалежАність». Її суть полягає в тому, щоб активізувати громаду. Коли людина приходить, сідає на диван, відпочиває, а потім встає, ми задаємо просте питання: чи щось змінилось? Зрозуміло, що ні. Для змін ми пропонуємо людям написати звернення, скаргу, або підписати розроблене нами звернення по світлофору в районі автовокзалу, на проспекті Незалежності, де люди постійно наражають себе на небезпеку. І друге – по сміттєзвалищу на вулиці Андріївській, де небезпечні токсини осідають на асфальт, і дорогу постійно треба мити. Кошти на це виділяються, ми подали запит, щоб дізнатися, скільки конкретно коштів. Але, на жаль, поки дорога не миється», - розповів Сергій Домославський.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі