Суспільство

Голову азербайджанської діаспори нагородили медаллю

23 August 2017, 14:30

 Останнім часом азербайджанці приймають активну участь в житті України, в досить нелегкий час для нашої держави вони надають допомогу та підтримку. Діяльність азербайджанських діаспор по всій території України не залишається непоміченою, цього року найактивнішим представникам азербайджанської діаспори вручили нагороди.

Голову Житомирського обласного представництва ГО «Об’єднана діаспора азербайджанців України» Раджа Гасімова нагородили загальноукраїнською відзнакою з особливим статусом – медаллю «25 років незалежності України» за стійкість, особисту мужність, високий професіоналізм, зразкове виконання громадянського обов’язку. Дана відзнака започаткована з метою сприяння розвитку громадської свідомості та патріотизму.

Представники азербайджанської діаспори в м. Житомирі на постійній основі допомагають дитячим будинкам, будинкам престарілих, дітям-інвалідам, військовим та переселенцям з зони АТО, а також у офісі азербайджанської діаспори, що знаходиться за адресою вул. Ольжича, 9, надаються безкоштовні юридичні консультації. Голова представництва Радж Гасімов обіцяє не зупинятись на досягнутому і надалі працювати на благо України.

Житомирське обласне представництво ОДАУ вітає з Днем незалежності України та зичить усім процвітання, доброту та мирного неба!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі