Місто

Два роки благодійному проекту ТМ «Хліб Житомира» з міською організацією ветеранів

23 August 2017, 16:42

Сьогодні вже впевнено можна сказати, що розпочатий у серпні 2015 року проект допомоги від ТМ «Хліб Житомира» став знаковим для людей похилого віку нашого міста, та не лише для них.

У той час ми навіть не сподівались, зважаючи на економічну нестабільність, що вдасться надавати допомогу упродовж такого тривалого терміну. Але, на щастя, проект триває й досі, охоплюючи щомісяця 300 людей похилого віку, 62 малозабезпечених учасників АТО та близько 45 багатодітних родин міста. Зважаючи на щоквартальну ротацію людей, що отримують допомогу, проект за цей час охопив тисячі житомирян. Загальна кількість безкоштовно наданої продукції перевищила 60 000 кг.

Саме щоб підвести риску під дворічним благодійним досвідом, до нас на підприємство і завітав голова Житомирської міської організації ветеранів Житомира Анатолій Тимофійович Трєщов. Саме ця організація своєю широкою структурою районних та первинних ланок, а також самовідданою роботою активістів дозволяє знайти тих, кому потрібна допомога, організувати забезпечення їх хлібобулочною продукцією.

Анатолій Тимофійович зустрівся з керівництвом підприємства, передав подяку всьому нашому колективу та запевнив, що буде допомагати нам й надалі у цій благородній справі. Він наголосив, що саме систематичний характер допомоги ветерани та діти війни цінують найбільше, а для тих, хто отримує невеличкі пенсії та залишився наодинці зі своїми проблемами, важливість допомоги важко переоцінити.

В свою чергу, ТМ Хліб Житомира дякує Міській організації ветеранів за те, що в такому поважному віці її керівництво активно займається підтримкою найменш захищених житомирян як матеріально, так і через проведення культурно-масових заходів, що не менш важливо. Сподіваємось лише на поглиблення співпраці.

Прес-служба ТМ Хліб Житомира

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі