Події

Поблизу Житомира житель Хмельниччини на Opel насмерть збив пішохода

25 August 2017, 12:33

 Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 серпня близько 23.30 на 4 км автодороги Житомир-Могилів-Подільський поблизу с. Зарічани.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіції області та Житомирського відділення поліції. За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Vivaro, 48-річний житель Хмельницької області, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на пішохода, 47-річного жителя м. Новоград-Волинського, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події. Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Усі обставини та причини ДТП нині з’ясовуються», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info,21 серпня близько 21.00 на 164 км автодороги Київ-Чоп у Житомирському районі поблизу с. Болярки громадянин Сербії на вантажівці насмерть збив пенсіонерку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі