Місто

Новий наставник житомирського «Полісся» розповів про свій план виводу команди із глибокої кризи

27 August 2017, 19:10

 Волочиський «Агробізнес» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває із липня минулого року у матчі 8 туру ІІ ліги проти ФК «Полісся». Підопічні Андрія Донця розгромили житомирян на стадіоні «Спартак» у Коростені із рахунком 0:5. Вперше витягати м’яч із сітки воріт голкіперу «Полісся» довелось вже на 6 хвилині. Реалізувавши вихід сам на сам свій автограф у воротах житомирської команди залишив нападник «Агробізнесу» Богдан Семенець. Не минуло і 15 хвилин після такого холодного душу для «Полісся», як після прострілу з лівого флангу сам самісінький у штрафному майданчику опинився капітан гостей Тарас Пліс. Не зустрівши особливого опору від захисту житомирян, він в буквальному сенсі розстріляв ворота Сергія Школьного. Не давши оговтатись гравцям «Полісся», через хвилину третій м’яч у ворота номінальних господарів вколотив Андрій Скакун.

Після такої не найкращої двадцятихвилинки житомиряни спробували відіграти пропущені м’ячі, однак ці спроби виявились невдалими. «Полісся» мало кілька моментів зі стандартів, однак довести їх до логічного завершення нашим футболістам так і не вдалось.

Перший тайм команди завершили із рахунком 0:3.

В другій половині зустрічі темп гри помітно впав, а гості, які забезпечили собі перевагу одразу в три м’ячі, виважено ставились до оборони власних воріт. Житомиряни натомість не полишали спроб створити гольові моменти поблизу воріт «Агробізнесу». За що і поплатились на 72-й хвилині. Після невдалого розіграшу штрафного гравці команди із Волочиська вибігли в швидку контр-атаку і без проблем забили ще один м’яч у ворота «Полісся». Цього празу відзначився Микола Темнюк. Через дві хвилини дубль у зустрічі оформив Богдан Семенець, який ефектно обіграв захисника «Полісся» Олега Охріменка.

На цьому гості вирішили зупинитись і матч так і завершився із рахунком 0:5.

За словами нового головного тренера ФК «Полісся» Едуарда Хаврова, нинішній склад потребує підсилення. Новий наставник житомирян, ім’я якого керівництво клубу тримало в таємниці до самого початку зустрічі, поділився своїм планом виводу команди із глибокої кризи.

«Єдине слово - працювати. Працювати на кожному тренуванні. Працювати в повну силу. Виконувати всі вимоги, які я висуваю футболістам. Ми разом пропрацювали п'ять днів, і я не можу сказати, що хлопці не працюють. Але видно було, що «багаж», так би мовити, малуватий. Я думаю, що з часом, з кожною грою, команда буде додавати. Звісно, що до кінця трансферного вікна у нас ще будуть підсилення. Ми над цим працюємо. Треба буде зміцнювати дуже багато. Але це не означає, що ми ставимо хрест на тих хлопцях, які були. Ні, наша задача на сьогоднішній день створити здорову конкуренцію. Щоб на кожне місце претендувало два гравця. І тільки тренувальний процес покаже готовність кожного з цих футболістів. А нам, тренерам, залишиться тільки зробити вибір. Я розумію, що команда на останньому місці з нулем очок, але ось саме в таких ситуаціях потрібна підтримка хлопцям», - каже новий наставник ФК «Полісся» Едуард Хавров.

«Напевне, з аутсайдером важче грати, аніж із лідером. Тому що потрібно команду налаштувати. Ми знали, що в «Поліссі» відбулись зміни в команді за цей час. Помінявся головний тренер, прийшло декілька досвідчених гравців і тому ми дуже серйозно відносились до цієї гри. Недарма ми приїхали за день до матчу, бо розуміли, що з приходом нового тренера команда має якесь психологічне піднесення. І чекали на важку гру. Швидкий гол допоміг нам. Тому що в попередніх матчах ми створювали багато моментів, нажаль, не реалізовували, пропускали і після цього була деяка нервозність. Ми вигравали з рахунком 2:1, 3:1. Але сьогодні задача була виграти і реалізувати усі свої голові моменти. Нам це вдалось», - розповів у післяматчевому коментарі старший тренер ФК «Агробізнес» Ігор Шишкін.

Наступний матч житомиряни зіграють на виїзді в Хмельницькому проти «Поділля». Гра відбудеться в середу, 30 серпня, о 17:30.

Як повідомляв «Спортивний Житомир», волочиський «Агробізнес» розгромив житомирський ФК «Полісся» 5:0.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі