Події

Житомирянина, який під домашнім арештом скоїв крадіжку, суд знову відпустив під домашній арешт

28 August 2017, 10:43

Житомирянина, який підозрюється у вбивстві, суд відпускає під домашній арешт, після цього він скоює крадіжку в іншому районі області і його знову відпускають під домашній арешт.

Про «реалії судочинства» написала на своїй сторінці у фейсбук речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Людині, яка є підозрювана у вбивстві, після двохмісячного тримання під вартою змінюють запобіжний захід на домашній арешт. Через три дні він влаштовує показову виставу "А я пригну з мосту" у парку Гагаріна. Ще через півтора місяці його затримують під час вчинення крадіжки з магазину у Чуднівському районі просто на місці злочину. А от сьогодні (23 серпня – ред.) суддя Андрушівського районного суду обирає йому міру запобіжного заходу - домашній арешт. Та обставина, що, уже перебуваючи на домашньому арешті, уночі підозрюваний опиняється в іншому районі і чинить ще один злочин, очевидно не є вагомим аргументом до взяття порушника під варту. До речі, у місцях позбавлення волі 48-річний чоловік уже провів більше 20 років», - пише речник ГУНП.

Про історію одного порушника і багатьох злочинів правоохоронці обіцяють розповісти на брифінгу найближчим часом.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня патрульні поліцейські та рятувальники намагалися зняти із пішохідного мосту чоловіка, який видерся на його споруди. За кілька днів до цього підозрюваному у вбивстві суд змінив міру запобіжного заходу із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі