Події

Mitsubishi, втікаючи від житомирських прикордонників, з’їхав у кювет та перекинувся, в машині знайшли понад 6 тис. пачок цигарок

28 August 2017, 17:23

Житомирські прикордонники наздогнали автомобіль Mitsubishi, водій якого в багажному відсіку перевозив 6440 пачок сигарет білоруського виробництва.

Про це інформує прес-служба Житомирської митниці ДФС.

«Нещодавно, в зоні діяльності Житомирської митниці ДФС водій автотранспортного засобу «Мітсубісі L-200», яким виявився громадянин України, втікаючи від працівників прикордонної служби не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, де перекинувся. Під час огляду транспортного засобу в багажному відсіку автомобіля виявлено 6440 пачок сигарет білоруського виробництва, торгових марок «ФЭСТ» та «MINSK city» без акцизних марок на понад 128 тисяч гривень, які вилучені працівниками митниці. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених статтею 484 Митного кодексу України – перевезення товарів ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю. На порушника митних правил складено протокол, в подальшому справа буде передана до суду для прийняття рішення по суті», - повідомили митники.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року житомирські прикордонники затримали 24-річного громадянина України, який дизель-потягом «Виступовичі-Коростень» намагався перевезти 800 пачок цигарок з Республіки Білорусь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі