ДОПОМОГА

Житомирський реабілітаційний центр «Фонду братів Кузьміних» запрошує на реабілітацію та оздоровлення

31 August 2017, 10:48

Вже майже рік благодійна організація «Всеукраїнський благодійний фонд братів Кузьміних» приймає на безкоштовну реабілітацію бійців, що отримали поранення та травми у війні на сході України. Для цього в Житомирі був відкритий оздоровчий центр, завезене сучасне обладнання, залучені провідні спеціалісти.

Кожного дня із захисниками України працюють реабілітологи, надаючи весь спектр запропонованих послуг. До Житомира приїжджають військові зі всіх куточків України. Проходячи курси реабілітації, вони отримують таке омріяне життя без скутості та болю.

В реабілітаційному центрі «Фонду братів Кузьміних» пропонуються індивідуальні комплексні програми фізичної реабілітації при рухових порушеннях, внаслідок перенесених травм, та захворюваннях опорно-рухового апарату і нервової системи, порушень постави та захворювань хребта.

Фахівці центру підбирають індивідуальну програму під кожного пацієнта з урахуванням його функціональних та вікових можливостей. Застосовуються новітні та нетрадиційні методи оздоровлення, серед них – юмейхотерапія, стретчинг-терапія, різні виду масажу, механотерапія, кінезотерапія.

Виходячи із потреб пацієнтів, реабілітологи центру використовують таке обладнання, як  MOTOmed, реабілітаційна клітка, модуль активної реабілітації, вертикалізотори з коліноупором, тренажер ПравІло, тощо.

Сучасне устаткування та професійний підхід дозволяє працювати із дітьми, що мають діагноз ДЦП, порушення постави, сколіози І-ІІ ступеня, тощо.

Для воїнів АТО заняття безкоштовні!

Адреса реабілітаційного центру – м.Житомир, вул. Тараса Бульби-Боровця, 40 (район авторинку). Телефони: (0412) 25-00-34 та (063) 211-52-60.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі