Влада

В усіх школах Житомирської області у вересні пройдуть «Уроки з поліцейським», - ГУНП

1 September 2017, 12:43

У перший тиждень вересня «Уроки з поліцейським» пройдуть у кожній школі області: правоохоронці розповідатимуть дітям, чому важливо дотримуватись закону та як уберегтись від правопорушень.

Про це 1 вересня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«У всіх школах Житомирщини 1 вересня пролунали перші дзвоники. Гостями на урочистостях були і поліцейські, які ще до початку святкових заходів подбали про безпеку учнів та їх батьків. Уранці правоохоронці здійснювали обходи навчальних закладів, а згодом приєдналися до святкових привітань. Також поліцейські звертались до батьків з проханням постійно нагадувати дітям про елементарні правила поводження на вулицях та у громадських місцях, особлива увага повинна бути до безпеки на дорозі», - інформує ГУНП.

Крім того, в житомирському кінотеатрі ім. Івана Франка майже дві сотні учні початкової школи зустрічались із патрульними поліцейськими, які до цього дня підготували спеціальний масштабний урок-бесіду із використанням мультимедійної наочності.

«Разом із патрульними школярі вивчили нові та закріпили уже знані основні правила дорожньої безпеки для маленьких пішоходів і велосипедистів. Юні учасники дорожнього руху із задоволенням брали активну участь у бесіді, відповідали на тематичні питання і врешті обіцяли дотримуватися правил безпечної поведінки дорогою до школи і передавати набуті навички своїм одноліткам», - повідомляє поліція області.

Нагадаємо, 1 вересня в екологічному ліцеї №24 була коротка лінійка і рекордна кількість першокласників, а в гімназії №3 першачків пригощали медом.

 

Фото ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі