Політика

Фонд родини Розенблат та «Пломбір» влаштували свято для більш ніж сотні житомирських дітлахів

1 September 2017, 16:18

Провести час у чудовій компанії друзів, граючись з казковими героями і досхочу повеселитися, щоб незабутньо відзначити останній день літа - таку нагоду дітвора, яка мешкає у Житловому комплексі «Фаворит», отримала завдяки благодійникам.

«До благодійного фонду родини Розенблат звернулися мешканці ЖК "Фаворит" з проханням влаштувати свято дітям. Ми з радістю підтримали цю пропозицію, пішли назустріч і сьогодні влаштували дітям свято, це територія гарного настрою», - розповіла волонтер Фонду родини Розенблат Людмила Альтовська

Побавитися з аніматорами та гарно провести час, прийшли і малята з сусідніх будинків. І діти, і дорослі, захопившись танцями та веселощами, були у захваті від свята, а згодом аніматори пригостили своїх маленьких гостей солодкою ватою.

«Ми відзначаємо останній день літа. Майстерня дитячих свят «Пломбір» спільно з Фондом родини Розенблат і ЖК "Фаворит" організували для дітей таке свято. Дитячі роки - це найкраще, що залишається у нашій пам'яті. І ми хочемо, щоб саме цей час діткам запам'ятався. Сьогодні ми провели багато цікавих ігор, конкурсів, а також пригостили усіх солодкою ватою», - розповіла директор майстерні дитячого свята «Пломбір» Катерина Луференко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі