Місто

Учасниками спортивно-оздоровчого фестивалю «Поліський дракон» стали шість житомирських команд

2 September 2017, 15:25

2 вересня на спортивні базі «Спартак» відбувся другий спортивно-оздоровчий фестиваль «Поліський дракон».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Організаторами заходу виступили Житомирська міська рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, Житомирське обласне відділення НОК України. Спонсорам фестивалю був майстер-спорту України на каное, меценат Сергій Лімінович. Участь у фестивалі взяли шість команд міста Житомира: «Z-Dragon», «Поліція», «Адреналін», «Fitness 2000 ОШВСМ», «Колос», «Ощадбанк», - інформує міська рада.

Тренував всі команди президент федерації з греблі на човнах «Дракон» Дмитро Мороз.

«Впродовж всього літа команди активно відвідували тренування. У мене немає фаворитів – кожен з них став для мене рідним. Тому сподіваюсь, що результати запливів нікому не зіпсують настрій», - зазначив Дмитро Мороз.

Команди взяли участь у шести запливах: три – на дистанцію 200 метрів та три – на 500 метрів. За результати змагань на дистанції 200 метрів перемогу здобула команда «Адреналін», друге місце посіла команда «Fitness 2000 ОШВСМ», третє – «Поліція».

Як повідомляв Житомир.info, перший спортивно-оздоровчий фестиваль «Поліський дракон» відбувся 25 вересня минулого року, у ньому взяли участь 6 команд: «Старий лосось», «Колос», «Сальса-фан», «Естети», «Крошу» та «Z-Dragon», які змагалися на дистанціях 100 та 250 метрів. 

 

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі