Суспільство

ЗАТ «Житомирські ласощі» стало одним із кращих підприємств Житомирщини

4 September 2017, 14:22

На передодні Дня підприємця, 31 серпня, ЗАТ «Житомирські ласощі» було нагороджено як «Краще підприємство Житомирської області 2017 року».

Як розповідає керівник кондитерської фабрики Олександр Рогаль, дана відзнака хоча й була неочікуваною, але підтвердила те, що підприємство йде вірним шляхом у своєму розвитку.

«Дана відзнака була справді неочікуваною, адже ми завжди досить критично відносимось до своєї роботи та результатів. Але визнання нашого підприємства кращим на рівні області стало доказом того, що ми точно йдемо у вірному напрямку і знаходимося серед лідерів промислових підприємств Житомирщини.  Також хочу наголосити, що ця нагорода є перемогою усього нашого колективу. Всі працівники щодня докладали зусиль не лише для того, аби підприємство набирало обертів та збільшувало кількість продукції. Не мало важливим є й те, що кожен намагався підтримувати здорову робочу атмосферу, в якій було б приємно працювати після нашого, так би мовити, відновлення», - розповідає директор ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександр Рогаль.

Також Олександр Костянтинович розповів й про найближчі плани підприємства, серед яких – участь у міжнародному конкурсі кондитерів.

«Наразі готуємося до професійного дегустаційного конкурсу «Солодкий тріумф 2017», який відбудеться 18 вересня у Києві. Ми представлятимемо Житомирщину на рівні з 40-ка найкращими кондитерськими підприємствами як України, так і світу. Сподіваємося не тільки гідно презентувати продукцію, яка виробляється у нашому регіоні, але й отримати перемогу», - додав Олександр Рогаль.

На сам кінець Олександр Рогаль розповів, що кондитерська фабрика готує низку сюрпризів для поціновувачів їх продукції, зокрема – нові цукерки, які з’являться напередодні новорічних свят. Окрім того, у зв’язку із розширенням виробництва, підприємство оголосило донабір 140 працівників. Зростання ж заробітної плати вже до кінця 2017 року сягне 23%.

Тож з кожним днем «Житомирські ласощі» доводять не просто словами, а результатами, що їх підприємство є одне із кращих в Україні. Керівництво ж ставить нові цілі – стати успішними й на міжнародному рівні та гідно представляти Житомирщину у світі.

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі