Події

Чоловік, який у червні пограбував офіс житомирської «Батьківщини», погорів на крадіжці канцелярії та дитячих іграшок

5 September 2017, 11:20

В Андрушівці поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який у червні цього року пограбував офіс житомирського осередку «Батьківщини».

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Уночі в м. Андрушівка відразу у трьох закладах – будинку дитячої творчості та двох магазинах - були пошкоджені металопластикові вікна та викрадені речі. Відпрацьовуючи обставини вчинення злочинів, поліцейські уже уранці затримали парубка, причетного до них. Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили причетність 26-річного молодика до понад двадцяти крадіжок у Житомирі та Андрушівському районі. Затриманому парубкові оголошено про підозру в їх вчиненні. Нині він знаходиться під вартою», – йдеться у повідомленні.

Молодика затримали, коли він сідав у маршрутку до Житомира. У парубка вилучили мультиварку, праску, канцелярські товари, саморобні дитячі іграшки, засоби гігієни та інші речі, які він поцупив уночі.

У ході подальших перевірок була встановлена причетність затриманого ще до низки злочинів у Житомирі. Зокрема, молодика підозрюють в пограбуванні офісу «Батьківщини», кількох кабінетів облдержадміністрації та кафе-їдальні, розташованої у підвалі Житомирської ОДА.

За словами правоохоронців, уже найближчим часом обвинувачення буде направлено до суду.

Досудове розслідування проводиться Андрушівським відділенням та Житомирським відділом поліції за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному, який нині перебуває під вартою, може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, з приміщення офісу «Батьківщини» викрали гроші та фототехніку.

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі