Події

Військова прокуратура у Житомирі затримала чоловіка, який намагався передати хабар правоохоронцю

5 September 2017, 12:46

У Житомирі 4 вересня військова прокуратура спільно з співробітниками інших правоохоронних органів затримали чоловіка, який намагався передати хабар заступнику начальника структурного підрозділу Управління захисту економіки в Житомирській області.

Про це Житомир.info розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно зі співробітниками управління захисту економіки в Житомирській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Житомирським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України 4 вересня 2017 року в рамках контролю за вчиненням злочину у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, задокументовано факт надання неправомірної вигоди за невчинення службовою особою дій з використанням наданої їй влади чи службового становища. Так о 18 год. 15 хв. задокументовано надання громадянином М. неправомірної вигоди (3000 грн.), яку планувалося надавати щомісячно заступнику начальника структурного підрозділу Управління захисту економіки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, за неперешкоджання здійсненню незаконної діяльності, пов’язаної з обміном валютних цінностей. На даний час громадянина М. затримано у порядку ст. 208 КПК України та проводяться першочергові слідчі дії», - розповів Олексій Рихлюк.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, 26 травня військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала медика, який за гроші обіцяв «відмазати» чоловіка від служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі