Влада

У міській раді визначилися з проектами Бюджету участі, за які зможуть проголосувати житомиряни

5 September 2017, 14:00

Координаційна рада ради з питань впровадження бюджету участі допустила до загальноміського голосування 58 проектів, авторам ще двох проектів дали можливість внести зміни у семиденний термін.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Перевірка тривала впродовж трьох місяців і була завершена 31 серпня. За цей час автори мали змогу усунути недоліки та оптимізувати свої проекти.

За словами голови Координаційної ради Сергія Намєсніка, у 2017 році верифікація по кожному проекту проводилася більш детально, щоб попередити проблеми на етапі реалізації у разі перемоги:

«Впродовж трьох місяців були проведені зустрічі авторів з виконавчими органами, які пояснювали зауваження та давали поради для поліпшення проектів. Впродовж серпня постійно відбувались засідання робочих груп Координаційної ради на яких розглядали проекти та шукали варіанти вирішення недоліків, що могли стати причиною недопуску проектів до голосування», – розповів Намєснік.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році 57 авторів подали 99 проектів до бюджету участі загальною вартістю 81 160 747 гривень. В той же час влада міста планує спрямувати на реалізацію цьогорічних проектів 12 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі