Влада

Влада Житомира формує кадровий резерв та терміново шукає спеціалістів з вищою будівельною освітою

6 September 2017, 10:34

Житомирська влада розпочинає формування кадрового резерву на посади у її виконавчі органи.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла начальниця відділу кадрів Житомирської міської ради Наталія Хабарова:

«Ми хочемо формувати базу кадрів на майбутнє. Люди подають анкети, виявлять свої побажання – куди вони хочуть, в який підрозділ. Ми плануємо потім провести співбесіди з керівниками підрозділів. Люди зарахуються в резерв на ті чи інші посади у виконавчі органи», – пояснила чиновниця.

Охочим спробувати свої сили пропонують заповнити анкету на сайті Житомирської міської ради та відправити її до 1 жовтня 2017 року на електронну адресу: kadry@zt-rada.gov.ua або принести анкету в друкованому вигляді до Житомирської міської раду у кабінет №229 (майдан ім. С.П. Корольова 4/2).

За словами Наталії Хабарової, вони також шукають спеціалістів з вищою будівельною освітою:

«Нам конче потрібні спеціалісти з вищою будівельною освітою рівня магістра-спеціаліста. Додали три одиниці в управління державного архітектурно-будівельного контролю. Пізніше оголосимо вакансії в управління капітального будівництва. До прикладу, для головного спеціаліста посадовий оклад – 3800 гривень. Є невелика доплата за ранг, якщо є стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування, там існує ще система надбавок. Плюс є премії, розмір яких визначає безпосередній керівник в залежності від вкладу в роботу і наявного фонду оплати праці», – розповіла жінка.

За більш детальною інформацією радять звертатися: м. Житомир, майдан ім.  С.П. Корольова 4/2, кабінет 229 або за телефоном (0412) 48-11-81.

Крім того, оголошення про нові вакансії з’являються у групі відділу кадрів у Facebook.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській ОДА знайшли нового керівника кадрів, який має змінити формат роботи відділу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі