Влада

Директору КП «Житомиртранспорт» мер підвищив оклад майже в 2,5 рази

7 September 2017, 10:11

З 1 вересня посадовий оклад директора комунального підприємства «Житомиртранспорт» Івана Фурлета збільшується майже в 2,5 рази і становитиме 13 тис. 500 грн.

Розпорядження про укладання додаткової угоди до контракту з директором КП «Житомиртранспорт» мер Сергій Сухомлин підписав 1 вересня.

«Внести зміни до підпунктів а), б), в) пункту 3.1 контракту та викласти їх в такій редакції: «а) посадового окладу в розмірі 13500 гривень з подальшим застосуванням коефіцієнту підвищення заробітної плати для збереження співвідношення в посадових окладах при зміні мінімальної заробітної плати.

б) премії в розмірі 30 відсотків до посадового окладу. Умови та показники преміювання Керівника визначаються окремими розпорядженнями міського голови. До професійних та державних свят, ювілейних дат та інших визначних подій Керівникові може виплачуватися премія за окремим розпорядженням міського голови за рахунок прибутку, що залишається в розпорядженні підприємства. Сукупний розмір нарахованих за один місяць преміальних виплат не може перевищувати розміру посадового окладу Керівника підприємства.

в) надбавка за інтенсивність праці та особливий характер роботи у розмірі 0 (нуль) відсотків посадового окладу», - зазначається в додатковій угоді.

Нагадаємо, депутат міської ради Іван Фурлет (фракція Блоку Петра Порошенка) був призначений на посаду директора комунального підприємства з 1 грудня 2016 року, контракт з ним укладений по 30 листопада 2018 року. За його словам, оклад згідно контракту становив 5 тис. 700 грн. 

Як повідомляв Житомир.info, КП «Житомиртранспорт» займається впровадженням е-квитка в громадському транспорті міста. З 5 вересня пасажири житомирських тролейбусів можуть оплачувати проїзд за допомогою безконтактних банківських карток, Житомир став першим містом в Україні, де запроваджена така система оплати. 

Програму «Тема дня» з Іваном Фурлетом щодо підвищення вартості проїзду та впровадження електронних квитків дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі