Економіка

Львівській фірмі заплатять кілька мільйонів гривень за встановлення теплових лічильників у житомирських будинках

7 September 2017, 17:45

Товариство з обмеженою відповідальністю «ГалІО» зі Львова встановлюватиме теплові лічильники у житомирських будинках.

Звіти про 63 укладених договорів 6 вересня опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Предмет закупівлі – «Роботи з технічного переоснащення внутрішньобудинкової системи опалення з придбанням та встановленням лічильника теплової енергії згідно проекту «Встановлення лічильника теплової енергії в житловому будинку міста Житомира» за 63 адресами, термін надання послуг - до 31 грудня 2017 року. Виконавець робіт - ТОВ «ГалІО» (м. Львів, вул. Морозна, 31/35).

У протоколі засідання тендерного комітету КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради від 6 вересня 2017 р. йдеться про те, що при здійсненні закупівель без використання електронної системи закупівель замовник обов’язково оприлюднює звіт про укладені договори.

З документу слідує, що КП «ЖТКЕ» ЖМР уклало договори підряду за номерами з 116 по 178 (всього 63 договори) на суму 40 141,49 грн кожен (загальна сума становить 2,5 млн грн).

У мережі є дані, що товариство з обмеженою відповідальністю «ГалІО» працює на ринку будівництва інженерних мереж та споруд з 2007 року. Займається, зокрема, монтажем та повіркою лічильників тепла.

У коментарі Житомир.info директор «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин уточнив, що підрядник – фірма «ГалІО» - підключатиме субпідрядників для якомога швидшого виконання робіт. Станом на 7 вересня в Житомирі вже встановили 85 теплових лічильників та укладено 105 договорів. Ще 75 договорів проходять процедуру реєстрації в казначействі.

«Ми встановлюватимемо теплові лічильники в 3 етапи. Всього ми плануємо обладнати ними 469 житлових будинків. Вартість одного договору становить від 32 до 47 тисяч гривень», - розповів директор «Житомиртеплокомуненерго».

Нагадаємо, 6 вересня цього року Рогожин розповів, що Житомир вже на 90% готовий до нового опалювального сезону.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2017 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич пообіцяв, що до кінця 2017 року 75% будинків Житомирської області з централізованим теплопостачанням оснастять тепловими лічильниками, які дадуть можливість споживачам сплачувати лише за використану теплову енергію, а не за нормативами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі