Місто

«ІнБев-Полісся» виграв Кубок міського голови з футзалу в турнірі до Дня Житомира

9 September 2017, 10:10

8 вересня у Житомирі відбувся фінал турніру за Кубок міського голови. У вирішальній грі команда ФК «ІнБев-Полісся» здобула перемогу над командою «Грантех» з рахунком 6:5.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Змагання з футзалу за Кубок міського голови у Житомирі проходять вже понад 15 років з нагоди відзначення Дня міста. Цього року матчі за Кубок міського голови розпочалися 22 серпня та проходили на базі спортивного комплексу ФОК. Організаторами щорічного турніру є Асоціація футзалу Житомирщини та Житомирська міська рада. У турнірі взяли участь 16 команд міста Житомира з футзалу. Матчі з футзалу проходили по будням з 19:00 до 22:00 години. Щодня грали шість команд по три гри. Регламент матчів – 14 хвилин «чистого часу», - інформує міська рада.

Кубок міського голови переможцям вручали секретар міської ради Наталія Чиж та президент Асоціації футзалу Житомирщини Віктор Таран.

Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня на майдані Корольова була вже традиційна «Культурна версія» до Дня міста: житомиряни побачили сучасну версію «Лебединого озера» та яскраве фаєр-шоу.

 

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі