Події

Відділу освіти в Житомирській області через суд заборонили купувати продукти у приватної фірми

11 September 2017, 11:12

За позовом прокуратури Житомирської області судом визнано недійсним договір, укладений відділом освіти Любарської райдержадміністрації із приватним підприємством на суму понад 185 тис грн, та припинено усі договірні зобов'язання.

Про це 11 вересня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Йдеться про договір, укладений у лютому 2017 року посадовими особами зазначеного відділу із приватним підприємцем на постачання продуктів харчування для навчальних закладів району. Установлено, що у договорі не визначено предмет закупівлі, ціну за одиницю товару та кількість продуктів, які мали закупляти, чим порушено вимоги Цивільного і Господарського кодексів України та Закону України «Про публічні закупівлі» , - інформує прокуратура.

У прес-службі також нагадують, що в липні 2017 року прокуратура заявила до суду 5 позовів про визнання недійсними договорів на закупівлю продуктів харчування для навчальних закладів на загальну суму понад 800 тис грн. Два з них на суму майже 365 тис грн задоволено, інші перебувають на розгляді у суді.

Як повідомляв Житомир.info, на початку цього місяця суд визнав недійсним договір відділу освіти Любарської РДА з приватним підприємством про закупівлю продуктів харчування на суму майже 180 тис грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі