Події

У Житомирській області під час пиятики жінка забила палицею співмешканця

11 September 2017, 12:59

В Андрушівському районі жінка під час пиятики палицею вбила свого співмешканця. Про це 11 вересня під час брифінгу розповів начальник ГУНП України в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Впродовж минулого тижня на території області було скоєно ряд тяжких злочинів. Як завжди, вони всі знову пов’язані з розпиттям спиртних напоїв. В Андрушівському районі співмешканка палицею вбила свого співмешканця», – повідомив поліцейський.

У прес-службі ГУНП Житомир.info розповіли подробиці цієї події.

«В селі Антополі Андрушівського району за місцем проживання 8 вересня було виявлено тіло 49-річного господаря. Після проведення судово-медичної експертизи, у нього були виявлені численні травми, зокрема закриту черепно-мозкову травму, що вказувало на насильницьку смерть чоловіка.

Під час перевірки поліцейські встановили, що напередодні ввечері під час розпиття спиртних напоїв, між потерпілим і його 52-річною співмешканкою виник конфлікт. У результаті жінка кілька разів вдарила чоловіка палицею по голові»,  – повідомили у прес-службі.

Жінка у вчиненні злочину зізналася. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини та причини, що призвели до фатального конфлікту.  За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті , розпочали досудове розслідування (ч.2 ст. 121 ККУ).

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року в селі Ярешок Андрушівського району жінка забила до смерті співмешканця дерев’яною палицею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі