Місто

«Житомирські ласощі» долучилися до святкування Дня міста

11 September 2017, 14:23

 Житомир відзначив 1133 річницю від дня заснування, святкування ж тривало з 7 по 9 вересня. Окрім десятка тисяч житомирян та гостей міста, долучилися до урочистостей й місцеві підприємства, зокрема – ЗАТ «Житомирські ласощі». Так відома не тільки на Житомирщині, але й всій Україні кондитерська фабрика, виступили спонсором таких заходів як Космічний напівмарафон та джазовий фестиваль «ДжазоМир».

За словами трейд-маркетолога Ольги Берестяної, «Житомирські ласощі» не могли залишитися осторонь такої події, як День міста, та одразу ж зголосилися стати спонсорами низки заходів.  

«Наша кондитерська фабрика ще в 1944 році була заснована саме тут, тож ми живемо в серці з Житомиром вже понад 70 років. Для нас це місто є рідним - ми тут працюємо, розвиваємося й стаємо кращими з кожним днем. Відчуваючи на собі соціальну відповідальність за життя міста, ми просто не могли не долучитися до святкування Дня Житомира. Відтак, одразу погодилися підтримати такі гарні заходи як Космічний напівмарафон та джазовий фестиваль "ДжазоМир". Брати участь у проектах, які допоможуть розвивати нашу область у культурному та спортивному плані – нам за честь. Тож ми відкриті до подібних пропозицій й від інших міст нашої Житомирщини», - розповіла трейд-маркетолог ЗАТ «Житомирські ласощі» Ольга Берестяна.

У свою чергу ЗАТ «Житомирські ласощі» отримали подяку за сприяння розвитку джазової культури м. Житомира та допомогу у проведенні Житомирського джазового  фестивалю «ДжазоМир – 2017».

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі