Місто

Медичний туризм набуває попиту в Україні

12 September 2017, 10:06

В Україні серед інших нестандартних термінів популярності набуває словосполучення «Медичний туризм». Замість того, щоб чекати тривалої черги декілька років, або сплачувати на декілька «нулів» більше, пацієнти з сусідні Європейських країн обирають витрати на переліт у два боки та тижневу відпустку, щоб отримати послугу, надану українськими лікарями-професіоналами.

Одним з перших прикладів є пацієнтка Ольга, мешканка Іспанії, котра звернулася до нашої клініки в кінці зими 2016 року.

Молоду жінку модельної зовнішності давно турбували варикозн і вузли на лівій гомілці, примушуючи ховати ніжки під «максі».

Вибір методу лікування утруднювався неможливістю тривалого носіння медичного трикотажу: навіть зимою в Іспанії рідко холодніше за 20 градусів.

Після консультації судинного хірурга для лікування було обрано радіочастотну абляцію в якості моно-методу з рядом значних переваг в конкретній ситуації. Одразу після операції Ольга повернулася в Київ, а через кілька днів здійснила переліт додому. Незважаючи на те, що трикотаж після операції застосовувався не більше тижня, на контрольному огляді ми з радістю помітили зникнення варикозних вузлів, на колишнє місце котрих вказує лише темна шкіра, котра, як показав досвід із попередніми пацієнтами, достатньо швидко світліє. Задоволений же пацієнт – завжди лишається вагомим бонусом в скриньку позитивного досвіду та гарного настрою будь-якого лікаря.

Впроваджуючи нові інноваційні методики лікування варикозу лікарі Медичного центру «Відновлення» пропонують пацієнтам європейський досвід за українськими цінами .

З  15.09-30.09.2017р. у Медичному центрі Відновлення - Консультація судинного хірурга – зі знижкою 50 %!

Чекаємо на Вас за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4

Детальна інформація за телефонами:

+38 (0412) 46-40-73

+38 (068) 073-58-60

+38 (098) 662-72-22

www.vidnovlennya.center

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі