Влада

Райлікарня в Житомирській області просить людей допомогти овочами, щоб зекономити кошти

12 September 2017, 11:51

Баранівська комунальна центральна районна лікарня Житомирської області закупила у підприємиці з міста Полонного Хмельницької області Тетяни Забідовської овочів майже на 4 тисячі гривень.

Результати допорогової закупівлі 9 вересня опубліковані на ресурсі ProZorro.

У разі укладення договору ФОП до середини жовтня 2017 року має доставити на адресу лікарні 720 кг овочів: 400 кг картоплі, по 100 кг буряка й капусти та по 60 кг моркви та цибулі. Сума закупівлі - 3 965 гривень.

Разом з тим на сайті Баранівської міської ради розміщене оголошення про акцію «Допоможи лікарні овочами».

«Баранівська міська рада спільно з Баранівською комунальною районною лікарнею оголошує акцію «Допоможи лікарні овочами».

Усіх небайдужих жителів Баранівської, Дубрівської, Довбиської громад, селищ Кам’яний Брід та Першотравенськ просимо долучитися до доброї справи збору продуктів городництва (картоплі, буряка червоного, цибулі, моркви та ін.) для потреб їдальні Баранівської районної комунальної лікарні. 

Звертайтеся до завідуючої складом КЦРЛ за тел. 0978441361 або доставляйте овочі безпосередньо в склад, що знаходиться на території лікарні (за приміщенням поліклініки) за адресою м. Баранівка, вул. Звягельська, 66. Бажаючі долучитися до гарної справи жителі селищ та сіл можуть звертатися до в.о. старост, селищних та сільських голів за місцем проживання», - йдеться в оголошенні за підписом міськвиконкому.

Чому лікарня одночасно закуповує овочі через систему електронних закупівель і просить їх у населення, Житомир.info запитав у секретаря тендерного комітету Наталії Ковальчук.

«Лікарня закупила овочів на місяць. Більшу закупівлю, на тисяч 30 гривень, будемо проводити десь наприкінці вересня, це запаси на зиму. До населення звертаємося, щоб зекономити кошти», - прокоментувала Наталія Олексіївна.

Як повідомляв Житомир.info, Любарському відділу освіти в Житомирській області через суд заборонили купувати продукти у приватної фірми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі