Влада

Аудитори виявили порушень на 1 млн грн на закупівлях відділу освіти Коростенської РДА

12 September 2017, 12:03

Порушень на 1 млн грн попередили у сфері публічних закупівель аудитори Житомирської області у відділі освіти Коростенської райдержадміністрації.

Про це інформує прес-служба управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час аналізу інформації та документів відділу освіти Коростенської районної державної адміністрації попередили порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 1 млн грн. Державні аудитори проаналізували інформацію і з’ясували, що тендерна документація на закупівлю паливної деревини, розміщена відділом освіти Коростенської районної державної адміністрації, не відповідала вимогам Закону України «Про публічні закупівлі». Також тендерна пропозиція, подана учасником-переможцем тендерної процедури закупівель, не відповідала вимогам, установленим у тендерній документації, та підлягала відхиленню», - йдеться у повідомленні.

За словами аудиторів, для усунення порушень законодавства про публічні закупівлі державні аудитори надіслали на адресу відділу освіти Коростенської державної адміністрації пропозицію щодо приведення процедури закупівель у відповідність до вимог законодавства або розірвання договору. Замовник взяв до уваги подані пропозиції та розірвав договір.

Як повідомляв Житомир.info, за позовом прокуратури Житомирської області судом визнано недійсним договір, укладений відділом освіти Любарської райдержадміністрації із приватним підприємством на суму понад 185 тис грн, та припинено усі договірні зобов'язання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі