Місто

Суд залишив без розгляду позовну заяву Чижової до мера Житомира, бо вона проігнорувала засідання

13 September 2017, 16:05

Корольовський районний суд м.Житомира залишив без розгляду позов Галини Чижової до мера Житомира Сергія Сухомлина про захист честі, гідності і ділової репутації.

Про це йдеться в ухвалі райсуду від 19 липня 2017 року.

«ОСОБА_1 звернулась до Корольовського районного суду м. Житомира із вказаним позовом, в якому просить визнати недостовірною інформацію відносно неї, яку було поширено ОСОБА_2 17.02.2016 на виконавчому комітеті Житомирської міської ради та зобов’язати відповідача спростувати інформацію шляхом публічного виступу на черговому виконавчому комітеті Житомирської міської ради. Судове засідання на підставі наявних у справі матеріалів було призначено на 22 червня 2017 року за обов’язковою участю сторін або їх представників. 22 червня 2017 року позивач у судове засідання не з’явилась та не надіслала заяви про розгляд справи за її відсутності. Відповідно до п.3 ч.1 ст.169 ЦПК України, суд відклав розгляд справи до 19 липня 2017 року за обов’язковою участю сторін або їх представників. Однак, позивач повторно без поважних причин у судове засідання не з’явилась та не надіслала заяви про розгляд справи за її відсутності», - йдеться в ухвалі суду.

Суд залишив позовну заяву без розгляду, посилаючись на норму Цивільного процесуального кодекс України.

«Відповідно до ч.3 ст.169 ЦПК України, у разі повторної неявки в судове засідання позивача, повідомленого належним чином, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду», - зазначається в ухвалі.

Як повідомляв Житомир.info, судове провадження у цивільній справі за позовом Галини Чижової до Сергія Сухомлина про захист честі, гідності та ділової репутації було відкрите 18 травня 2016 року.

 

Галина Чижова з плакатом на засіданні міськвиконкому 17.02.2016р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі