Суспільство

Юні знавці ПДР з Житомирського району завоювали перемогу на Всеукраїнських змаганнях

14 September 2017, 09:17

12 вересня у дитячому оздоровчому таборі «Молода гвардія» на Одещині відзначили переможців всеукраїнського конкурсу юних знавців Правил дорожнього руху.

Цьогоріч безумовним лідером змагань і однозначним переможцем визнано команду ЮІР «Автолад» Тетерівської загальноосвітньої школи Житомирського району, - повідомив 12 вересня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За результатами усіх конкурсів житомирці набрали максимальну кількість балів. У команді є й іменні нагороди. Грамоти за кращі знання з домедичної підготовки та Правил дорожнього руху отримали відповідно Марія Василенко та Андрій Куликівський. За словами керівника команди Руслана Маєвського, «Автолад» у різному складі учасників уже 11 років поспіль бере участь у всеукраїнських змаганнях. Кілька разів житомирські знавці Правил дорожнього руху посідали срібні та бронзові місця, але вперто йшли до перемоги. Для цього працювали, креативили і, не шкодуючи зусиль і часу, вдосконалювали свої знання та уміння», - інформує поліція.

У травні цього року команда «Автолад» представляла Україну на міжнародних змаганнях, що проходили у Республіці Білорусь, і здобули у них перемогу серед команд іноземних делегацій.

Серед іншого ЮІРівці постійно залучаються до проведення профілактичної роботи зі школярами, пропагуючи безпечну поведінку на дорозі та допомагаючи поліцейським.

Супроводжували своїх юних помічників і упродовж цього часу розділяли з ними радощі перемог представники управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини Василь Самчук та управління патрульної поліції м. Житомира Світлана Зіляк.

– Ми справді горді перемогою! У конкурсах діти викладалися на всі 100%, ми ж вболівали і підтримували їх, готувалися разом і допомагали упродовж конкурсів. Тож для нас усіх це поштовх для нових звершень і самовдосконалення, - прокоментував Василь Самчук.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі