Суспільство

Фахівці Держпродспоживслужби допомогли жителям Житомирської області обміняти неякісний товар та повернути кошти

14 September 2017, 09:39

Спеціалісти головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області сприяли поверненню коштів та обміну неякісного товару.

Про це інформує прес-служба управління.

«До головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області надійшло звернення фізичної особи щодо неякісно наданих послуг в сервісному центрі з ремонту побутової техніки. Спеціалісти управління захисту споживачів головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області з метою оперативного вирішення питання порушеного у зверненні у телефонному режимі надали роз’яснення фізичній особі – підприємцю щодо порушення ним вимог Закону України «Про захист прав споживача» та порекомендували відшкодувати споживачу сплачені кошти. За результатами проведеної роботи заявник повідомив управління про позитивне вирішення скарги та задоволення його вимог, – керівництво сервісного центру повернуло споживачу кошти в сумі 2100 грн», - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією прес-служби, до головного управління було звернення мешканця Житомирської області щодо обміну або повернення коштів за товар неналежної якості – автомобільну шину вартістю 880 гривень. В результаті розгляду спеціалістами управління захисту споживачів зазначеного звернення, фізична особа-підприємець задовольнив вимогу споживача та у стислий термін здійснив обмін неякісної шини на аналогічну, належної якості. Відповідно до наданої споживачем розписки, останній залишився задоволеним та повідомив про відсутність претензій до підприємця.

Як повідомляв Житомир.info, у серпня 2017 року спеціалісти головного управління Держпродспоживслужби перевірили одну з АЗС, яка знаходиться на території Житомирської області та склали штраф на посадову особу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі