Місто

Здорові звички цієї осені

14 September 2017, 11:03

Краса і успіх - те, чого прагнуть сучасні жінки, закликаючи на допомогу всі досягнення модних дизайнерів, косметологів і пластичних хірургів. І тільки наймудріші представниці прекрасної статі пам'ятають, що щасливе життя немислимо без здоров’я і належної уваги до нього.

Жіноче здоров’я - це дуже широке поняття, яке включає в себе не тільки догляд за тілом і зовнішністю, а й уважне ставлення до роботи внутрішніх органів, що в сукупності дарує прекрасній половині людства відмінне самопочуття і нев’янучу чарівність.

Зараз, тільки на самому початку осені, коли організм ще сповнений сил і енергії після щедрого літнього сонця, не слід розслаблятися - з кожним днем сонечка і тепла стає все менше, фарби літа тьмяніють, і незабаром осіння депресія, нудьга і недуги цілком можуть виявитися непрошеними гостями у Вашому домі.

Заведіть здорову звичку - в переддень холодів проходити профілактичне міні-обстеження Вашого організму, щоб переконатися, що Ваше жіноче здоров’я в повному порядку.

Медичний центр «Матерна» у вересні проводить акцію - пакет УЗД «Жіноче здоров’я» (УЗД органів малого таза, УЗД щитовидної залози, УЗД молочних залоз) зі знижкою 100 гривень.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі