Місто

ТОВ «Грайф Флексіблс Україна» - підприємство з 20-річним досвідом та сучасними технологіями

14 September 2017, 12:27

На території Житомира вже понад 20 років працює та розвивається одне з кращих в Україні підприємств з вироблення м'якої пакувальної продукції – ТОВ «Грайф Флексіблс Україна». Це сучасна компанія з іноземним капіталом і сучасними виробничими технологіями.

Історія розвитку підприємства починається з 1995 року, коли було створено спільне підприємство «Житомир-Полісакс», де вливаються іноземні інвестиції великої міжнародної компанії з виробництва м'якої упаковки. У 2011 році компанія отримала новий поштовх у розвитку: підприємство входить в структуру американської корпорації «GREIF». З того моменту підприємство почало називатися «Грайф Флексіблс Україна».

За цей період компанія досягла високого рівня якості продукції завдяки дотриманню всіх норм міжнародних стандартів, культурі виробництва та професійності кожного з співробітників.

На сьогоднішній день підприємство може запропонувати споживачеві широкий асортимент м'якої упаковки:

  • ·        1, 2-х петельні м'які поліпропіленові контейнери типу «Біг-Бег»;
  • ·         4-х петельні м'які поліпропіленові контейнери типу «Біг-Бег»
  • ·         поліпропіленові чохли,
  • ·         поліпропіленову тканину;
  • ·         шпагат.

Сировина для виготовлення продукції надходить на підприємство від світових постачальників, аби отримати високу якість продукту, що відповідає стандартам ISO 9001 2015 року.

Наразі на ТОВ «Грайф Флексіблс Україна» працює більш 450 осіб, більшість з них працевлаштувалися з самого відкриття підприємства. Деякі співробітники починали свою кар’єру саме з розвитком підприємства, у 1995 році, пройшовши шлях від швачки або ж слюсаря та досягнули не аби яких висот.

Андрощук Марина, стаж роботи на підприємстві понад 22 років.

«Ще коли Вона навчалася у коледжі, її порекомендували на роботу до Грайфу, як кращого студента курсу. Андрощук М.О. почала працювати з 1995 році на посаді швачки, так і почався її шлях до успіху. Пройшовши випробування таких посад як швачка, лаборант, інженер з якості, начальник відділу управління якості та у 2013 році Андрощук Марина зайняла посаду Начальника виробництва. Життєве кредо Марини Олександрівни – «Ніколи не залишай на завтра те, що можна зробити сьогодні», така життєва позиція й допомогла начальнику виробництва отримати бажану посаду», - розповідають на підприємстві.

 Довгий трудовий шлях до Начальника Технічного Відділу пройшов й Максимчук Руслан, який розпочав свою кар’єру з електромонтера. Загальний його стаж роботи налічує 20 років. На підприємстві Грайф Руслан Вікторович працює вже 12 років. Він пройшов шлях від електромонтера, майстра, енергетика, й тепер займає посаду Начальника Технічного Відділу. Як розповідає Максимчук Р.В., кожне його підвищення супроводжувалось певними труднощами, але вони робили його шлях лише цікавішим, як говорить сам Начальник технічного відділу  – «Труднощі – це цікаво, а долати їх – приємно».

Підприємство «Грайф Флексіблс Україна» володіє усіма ресурсами для створення успішної кар’єри та життя. Ми працевлаштовуємо та навчаємо — Ви заробляєте, навчаючись!

Адреса: м. Житомир, вул. Промислова 1/154, сайт - www.greif-fps.com, тел: +38 0412 44 52 09.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі