Місто

ЖК «Домашній»: Про марафон, море та червоні стрічки

15 September 2017, 09:37

Сьогодні ми зустрілись з директором по маркетингу ЖК «Домашній» від забудовника ТОВ «АртХаус Груп», Володимиром Цвіоном.

Володимире, ось уже більше року ви працюєте у Житомирі, приймаєте активну участь у житті міста. Другий рік поспіль компанія виступає спонсорами космічного напівмарафону, фестивалю джазу «Джазомір», спонсором заходів з воркауту та великої кількості інших соціальних заходів. У чому секрет такої соціальної активності?

«Артхаус Груп» - соціально орієнтований забудовник, якщо можна так висловитися. Всі проекти, які ми втілюємо в життя служать тому підтвердженням. Для прикладу, у м. Южний (де ми будуємо розкішний житловий комплекс "Кокос Авеню" на відстані 400 метрів від берега моря), дуже популярний баскетбол - ми проводили місцевий чемпіонат серед команд міста. У місті Вараш, за нашою ініціативою та підтримкою, до Дня міста, був організований забіг, за прикладом житомирського напівмарафону. Маємо великі сподівання, що ця подія теж стане доброю традицією. І так в кожному з 7 міст, де ми будуємо свої об'єкти.  

Тож, для компанії важливо не просто збудувати будинок, а допомогти втілити мрію наших мешканців про комфорт та щастя своєї родини - в квартирі, домі, вулиці, районі, місті.

З чим пов’язана така активна діяльність?

Для нас це звична практика - приймати участь у житті міста, в якому ми будуємо житло. До речі, хочу наголосити, що ми зареєстровані саме у Житомирі. Тому ми активні не тільки у соціальному житті міста, а в усіх напрямках - як забудовники, роботодавці, платники податків. Більше того, ми всі прагнемо жити у європейській країні. Але країну такого рівня потрібно будувати. Ми для себе це питання вирішили просто - вкладаємо сили та час не тільки у фактичне будівництво, але й будівництво тієї країни, у якій прагнемо жити.

Це означає, що і будуєте ви житло європейського рівня?

Звісно, що так. Це наші пріоритети і головна стратегія компанії. Користуючись нагодою, запрошую першого жовтня на відкриття першої черги нашого комплексу. Дім зведено і зараз активно проводиться благоустрій території. Залишилися лише дрібниці, які тим не менш дуже важливі.  

Запрошую всіх, кого цікавить житло та наш об'єкт, прийти на відкриття і на власні очі побачити та пересвідчитись у високих стандартах нашого будівництва, комфорті та затишку квартир та прилеглої території, яку реалізує саме для Вас ЖК "Домашній".

ЖК «Домашній» - ласкаво просимо додому!

Додаткову інформацію ви можете знайти на сайті www.dom-zt.com.ua, або у відділі продажу, що розташований на об’єкті за адресою вул. Є. Рихліка, 11, деталі за телефоном: +38 (068) 955 45 45.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі