Місто

Команда компанії «CBS Холдинг» стала кращою у корпоративному забігу під час Космомарафону в Житомирі

15 September 2017, 10:16

Переможців корпоративного забігу Другого космічного напівмарафону нагородили у Житомирській міській раді.

«Від імені оргкомітету Другого Космічного напівмарафону, від імені міської ради та партнерів, які підтримували корпоративні забіги, я рада вас повідомити, що ви посіли перше місце у корпоративних забігах, тому маю честь нагородити вас подарунками та медалями», - звернулася до представників компанії “CBS Холдинг” начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Переможці отримали медалі, а призи від міської ради і спонсорів забігу. За словами організаторів, у корпоративному забігу цьогоріч взяли участь представники більш як 60 компаній.

«Основною умовою був гарний результат трьох учасників команди, тому що кожну компанію представляло три бігуна. Близько 60 корпорацій боролися за успіх. Це дуже позитивно, тому що  бізнес показує, що він ще соціально й  активний. Представники бізнесу не тільки заробляють кошти  і отримують прибуток, вони ще популяризують здоровий спосіб життя, беруть в ньому активну участь і в результаті отримують нагороди», - зазначила Ірина Ковальчук.

Переможці щиро радіють результату і зізнаються, вони не вперше беруть участь у подібних змаганнях

«Запоріжжя, Суми, Кропивницький, Житомир, CBS активно підтримує оздоровчі
заходи. Нещодавно у Сумах уся команда CBS-холдингу долучилася до спортивного забігу у вишиванках.  Маємо в планах пробігти напівмарафон у Києві і Кропивницькому. У Житомирі ми вже другий рік поспіль підтримуємо Космічний напівмарафон. А саме цього року ми стали безпосередніми учасниками корпоративного забігу та
перемогли. Хочеться відзначити високий рівень організації спортивного свята,
адже бігти цим спортивним маршрутом було саме задоволення, оскільки весь час відчувалася підтримка волонтерів. Вони вчасно спортсменам підносили воду, пригощали нас цукерками та солодощами, підтримували та мотивували своїми оплесками та вигуками», - розповіла регіональний менеджер CBS Холдинг (ЖР Тетерівський Бульвар) Тетяна Люлька.

«CBS-холдинг» виступає за здоровий спосіб життя, тому співробітники «Тетерівського бульвару» подолали дистанцію 2,5 км на Другому Космічному напівмарафоні. Були також наші представники з київського головного офісу, які допомагали здобувати цю перемогу. Ми вдячні за організацію і проведення цього напівмарафону. Дуже дякуємо. Спорт і Україна – понад усе!», - сказав  менеджер з продажу ЖР «Тетерівський бульвар» Валентин Кондратьєв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі