Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Mercedes зіштовхнувся з КрАЗ, загинув одесит

15 September 2017, 11:16

14 вересня близько 10.30 на перехресті автодоріг Житомир-Могилів-Подільський та Гришківці-Никонівка у Бердичіському районі сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2108, 36-річний житель Бердичівського району, виїжджаючи з другорядної дороги, вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109 під керуванням 52-річного жителя Вінниччини. У результаті ДТП травми отримали пасажири «дев’ятки» - жительки вінницької області віком 51, 49 та 47 років. Також травмовано пасажирку автомобіля ВАЗ-2108, 35-річну жительку Бердичівського району. Усім їм було надано медичну допомогу на місці події», - повідомляють у поліції.

У Коростишівському районі фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 15 вересня близько 04.15 год. на 99 км автодороги Київ-Чоп.

«За попередніми даними, водій автомобіля Mercedes-Benz Atego, 37-річний житель Одеської області, рухаючись позаду автомобіля КрАЗ, за кермом якого перебував 57-річний житель м. Радомишля, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення. У результаті ДТП водій автомобіля Mercedes з травмами був госпіталізований до Коростишівської лікарні. На жаль, врятувати його життя не вдалося. Також травми у вигляді перелому нижньої кінцівки отримав пасажир цього ж автомобіля, 32-річний житель Одещини. Нині поліція з’ясовує причини та обставини події», - зазначили у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, з початку року в Житомирській області сталося більше 600 ДТП, в яких загинули 105 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі