Події

У Житомирській області легковик в’їхав в електроопору, водій потрапив у лікарню

15 September 2017, 12:15

У Коростені Daewoo Matiz зіткнувся з ВАЗ-21033, а потім злетів на узбіччя і пошкодив електроопору, - повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області.

У результаті зіткнення двох легковиків водій автомобіля Daewoo отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 вересня близько 01.00 у м. Коростені. На місці події працювали слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції, медики та аварійні служби.За попередніми даними, водій автомобіля Daewoo Matiz, 19-річний житель райцентру, не врахував дорожньої обстановки та вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21033 під керуванням 56-річного місцевого жителя, що рухався попереду. Унаслідок цього відбулося зіткнення Daewoo з електроопорою на узбіччі дороги»,  – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Mercedes зіштовхнувся з КрАЗ, загинув одесит, а вранці 15 вересня на перехресті у Житомирі зіштовхнулися два автомобілі, водіїв забрала «швидка».

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі