Події

Лося, який потрапив під колеса фургону в Житомирському районі, умертвили

15 September 2017, 12:53

У лося, якому 14 вересня біля Левкова Житомирської області перебило ноги від удару з Dodge Ram Van, не було шансів на життя, і тварину умертвили.

Про це Житомир.info 15 вересня повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

«Від удару лось був травмований і не міг самостійно пересуватись. За висновком спеціаліста-ветеринара, із зазначеними пошкодженнями дана тварина в подальшому не могла існувати в наших умовах і не підлягала лікуванню, тому було прийнято рішення умертвити її», - інформують екологи.

Нагадаємо, 14 вересня близько 16:00 неподалік села Левків Житомирського району під колеса фургону Dodge потрапив лось. Дика тварина раптово вибігла з лісу, водій транспортного засобу їхав повільно, але все ж не встиг уникнути зіткнення. Від удару тварину відкинуло на узбіччя.

За даними прес-служби ДЕІ, на місці події працювали працівники ГУНП в Житомирській області, Держекоінспекції, лісової охорони ДП «Житомирське ЛГ» та працівники ветеринарної медицини.

«Враховуючи те, що в громадянина який збив дану тварину, умислу на знищення не було, він притягуватись до відповідальності не буде», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня читачі повідомили Житомир.info про збитого біля дороги лося.

Фото прес-служби Держекоінспекції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі