Місто

Житомирська вечірня школа з трьома учнями опинилася на 1 місці в міському рейтингу за результатами ЗНО

15 September 2017, 16:27

Вечірня ЗОШ ІІ-ІІІ ст. Житомирської міськради отримала найвищу кількість балів в рейтингу навчальних закладів міста за результатами зовнішнього незалежного оцінювання-2017.

Рейтинг загальноосвітніх шкіл Житомира, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року, опублікований на інформаційному освітньому ресурсі «Освіта.ua».

Всього в цій школі ЗНО здавало троє учнів, які склали 4 тести. Бал ЗНО по житомирській вечірній школі склав 175.3, рейтинговий бал – 149.1.

2 місце в рейтингу шкіл зайняв Житомирський міський ліцей при Житомирському державному технологічному університеті, 75 випускників якого склали 259 тестів. Рейтинговий бал цього навчального закладу - 145.8.

На 3 місці - Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 ім. М. Очерета, де незалежне оцінювання склали 111 учнів, які пройшли 373 тести. Рейтинговий бал гімназії склав 145.5.

«У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році. Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Дані рейтингової таблиці відкориговані станом на 13 вересня 2017 року у зв’язку із виявленою технічною помилкою у розрахунку рейтингового бала окремих шкіл (було помилково враховано випускників шкіл, які не з’явились на тести)», - інформує ресурс.

Дані про інші навчальні заклади Житомира – в таблиці з порталу Освіта.uа:

Як повідомляв Житомир.info, за підсумками цьогорічного ЗНО найкращі результати з української мови в школі №8, з математики – в ліцеї при ЖДТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі