Влада

Гундич пообіцяв «серйозну розмову» з підрядниками, що ремонтують житомирські басейн та стадіон

17 September 2017, 11:40

На всіх об’єктах, ремонтні роботи на яких фінансуються за кошти ДФРР та обласного бюджету, люди працюють навіть по суботам, однак працівників занадто мало, щоб вкластися в терміни.

Про це 16 вересня написав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич на свій сторінці у Фейсбук.

«В понеділок матиму серйозну розмову з підрядниками, які працюють на об’єктах, що ремонтуються за кошти ДФРР та обласного бюджету. Передовсім, це стосується тих, які виконують роботи по Центру вертебрології, басейну «Авангард», стадіону «Полісся», Гришковецькій гімназії, Радомишльській школі, Коростенській гімназії, які я сьогодні перевірив. Об’єктивно: на кожному з цих об’єктів працюють бригади навіть у суботній вихідний день. Але, вважаю, кількість працівників має становити не по 5-9, а в рази більше. І з темпами буде порядок», - написав губернатор.

Він також попередив, що бере на особистий контроль кожен із об’єктів ДФРР, «турне» по яких влаштовуватиме щосуботи.

«Маємо підходити до всього по-господарськи, і, доки погода дозволяє, завершити всі зовнішні роботи, а з холодами перейти на внутрішні», - резюмував голова ОДА.

Нагадаємо, в липні 2017 року департамент містобудування й архітектури Житомирської ОДА оголосив 12-мільйонний тендер на реконструкцію Центру вертебрології і реабілітації із застосуванням енергозберігаючих технологій.

Як повідомляв Житомир.info, Гундич перевіряв роботу на стадіоні «Полісся» в березні та двічі – в серпні 2017 року.

Фото зі сторінки Гундича в соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі