Події

Два легковики в’їхали в дерева в Житомирській області, загинули водій одного та пасажир іншого

17 September 2017, 12:40

16 вересня на автошляхах Житомирщини зафіксовано 7 дорожньо-транспортних пригод, на дві з яких доводилось виїжджати рятувальникам.

Про це 17 вересня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

«У Малинському районі на 57 км автодороги Черняхів-Малин автомобіль Mitsubishi Lancer злетів у кювет та врізався у дерево. Про це сповістили випадкові очевидці, які проїжджали автошляхом.  Ймовірно, водій заснув за кермом. По прибуттю чергового караулу рятувальників до місця пригоди вони встановили, що легковик в’їхав у дерево передньою частиною кузова. У транспортному засобі перебував лише 39-річний водій. Ознак життя він уже не подавав. Бійці ДСНС деблокували тіло загиблого з автомобіля, аби передати до рук медиків», - інформують рятувальники.

Ще одна ДТП зафіксована поблизу села Топільня Лугинського району. Там автомобіль ВАЗ-2106 з трьома чоловіками з’їхав з дороги та зіштовхнувся з деревом.

«Надзвичайники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували з авто 34-річного водія та передали лікарям для надання невідкладної допомоги. Також бійці ДСНС вилучили з автівки 27-річного пасажира, який знаходився на задньому сидінні, затиснутий музичними колонками. Чоловік уже не подавав ознак життя. Ще один пасажир, який сидів на передньому сидінні, поруч з водієм, самостійно залишив легковик. Врятованих водія та пасажира доставлено до Лугинської центральної районної лікарні», - йдеться в повідомленні.   

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Mercedes зіштовхнувся з КрАЗ, загинув одесит.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі