Події

У Житомирській області чоловік сушив гриби і ледь не спалив хату

17 September 2017, 17:17

16 вересня у Житомирській області горіли господарчі будівлі, автомобіль ВАЗ 2103 та 50 кв. м сміття.

Про це 17 вересня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Зокрема, в селі Рихальське Ємільчинського району Житомирської області згоріла дерев'яна прибудова, в якій чоловік сушив гриби.

«16 вересня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с. Рихальське Ємільчинського району. Про це надзвичайників сповістили селяни, які побачили як горить будівля. По прибуттю вогнеборців полум’ям була охоплена дерев’яна господарська будівля та дах літньої кухні. О 19:37 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:10 – ліквідувати. Зі слів сестри власника будівель з’ясувалось, що напередодні він розпалював грубу, щоб висушити зібрані гриби. Коли на вечір поїхав додому, то не перевірив усе як слід. Ймовірно, це і призвело до загоряння», - пишуть рятувальники.

Вогонь устиг знищити господарську будівлю та дах літньої кухні, але ще одна прибудова та житловий будинок з 4 метри від осередку займання залишилися цілі. Загиблих та травмованих немає.

Крім того, вогнеборці ліквідували пожежі в с. Суховоля Хорошівського району, де горіли господарські будівлі та грубі корми,  та в селі Малинівка Малинського району, де горіло сміття на площі 50 м2. Причини загорянь встановлюють фахівці.   

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня овруцькі вогнеборці ліквідували 3 пожежі в різних населених пунктах району, які ймовірніше за все спричинила блискавка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі