Події

На трасі у Житомирській області Volksvagen збив лося, водій помер у лікарні

18 September 2017, 12:39

15 вересня на трасі у Житомирській області Volksvagen збив лося та з’їхав у кювет, водій загинув у лікарні не приходячи до тями.

Про це 18 вересня Житомир.info розповіли житомирські лісівники.

«У п’ятницю, 15 вересня, близько 14 години на автодорозі сполученням Народичі-Радча було знайдено пошкоджене авто марки Volksvagen B5 синього кольору. У ньому знаходився майстер лісозаготівельних робіт Радчанського лісництва, 1985 р.н. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав чисельні травми і був прооперований у Народицькій ЦРЛ. Однак, не приходячи до свідомості, лісівник помер. Трагедія сталася унаслідок зіткнення автомобіля із дорослим лосем, який після удару упав на дах і скотився на дорогу. Тварину одразу не знайшли, лише на наступний день поблизу аварії лісівники побачили мертвого лося. У лісівника залишилося двоє маленьких дітей, син 2008 р.н., донька 2016 р.н», - розповіли у ЖОУЛМГ.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«15 вересня близько 14:00 на автодорозі Народичі-Радча, поблизу села Грезля, водій автомобіля Volksvagen, 32-річний житель Народицького району, не впорався з керування та з’їхав у кювет. У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні, де не приходячи до тями, помер», - розповіли у прес-службі ГУНП у Житомирській області.

«За даними останнього обліку і з врахуванням середньорічного приросту чисельність лося на Житомирщині становить 2330 голів. На часі в Україні заборонено полювання на всіх копитних тварин у зв’язку із ненаданням лімітів добування диких тварин. Популяція лосів на Житомирщині висока. Заборона на відстріл призводить до такої активності тварин у лісі, які стають причиною ДТП і смертельних випадків на дорогах області», - сказав завідуючий сектором мисливського господарства ЖОУЛМГ Роман Логвінчук.

Як повідомляв Житомир.info, у лося, якому 14 вересня біля Левкова Житомирської області перебило ноги від удару з Dodge Ram Van, не було шансів на життя, і тварину умертвили.

Фото лісівників

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі