Події

За вихідні у ДТП на дорогах Житомирської області загинули чотири людини, 5 отримали травми, – ГУНП

18 September 2017, 13:28

16 вересня водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і врізався в дерево, чоловік загинув на місці.

Про це 18 вересня повідомляє прес-служба ГУНП України у Житомирській області.

«16 вересня близько 07.00 на 55 км автодороги Черняхів–Малин-Термахівка, неподалік м. Малина, водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 39-річний житель райцентру, на заокругленій ділянці дороги не не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де сталося зіткнення з деревом та перекидання автомобіля. У результаті ДТП водій автомобіля загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Кількома годинами раніше, вночі,  у с. Кривому Попільнянського району 19-річний мотоцикліст на округлій ділянці дороги не впорався з керуванням та в’їхав у ворота приватного домогосподарства. Водій та його 19-річна пасажирка отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до місцевої лікарні.

Вдень, 16 вересня, на одній з вулиць м. Новограда-Волинського  58-річний велосипедист раптово виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з рейсовим автобусом «ЛАЗ».  У результаті ДТП чоловік отримав травми та був госпіталізований до міської лікарні.

Ввечері того ж дня о 22.40 у Бердичеві сталося ще одне смертельне ДТП – 23-річний водій Opel Vectra не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з деревом.

17 вересня близько 00.20 у селищі Корнина Попільняського району 18-річний мотоцикліст  не впорався з керуванням та зіткнувся з парканом. У результаті ДТП хлопець отримав травми та був госпіталізований до районної лікарні.

Цієї ж доби близько 23.30 на 185 км автошляху Київ-Ковель водій мотоцикла Kinlon, рухаючись у напрямку селища Лугини, здійснив фатальний обгін автомобіля, що рухався попереду. Мотоцикліст виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Mercedes-Benz.  У результаті ДТП чоловік отримав травми, несумісні з життям. Нині поліцейські встановлюють особу загиблого.

У поліції повідомляють: за усіма фактами розпочато кримінальні провадження. Триває з’ясування причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня на трасі у Житомирській області Volksvagen збив лося та з’їхав у кювет, водій загинув у лікарні не приходячи до тями..

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі