Події

Мисливець вистрелив у груди чоловікові, який рибалив на ставку в Житомирській області

18 September 2017, 15:18

У Житомирській області поліція розслідує обставини поранення рибалки мисливцем.

Про це 18 вересня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія трапилася увечері 16 вересня у Баранівському районі. Мисливець, полюючи на пернату дичину, здійснив постріл і поцілив у чоловіка, який рибалив на цьому ж водоймищі. Потерпілого госпіталізували», - інформує поліція.

За даними правоохоронців, до Баранівського відділення поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію 54-річного жителя Баранівського району з вогнепальним пораненням грудної клітки.

«З’ясовуючи обставини, працівники слідчо-оперативної групи встановили, що поранення чоловік отримав під час риболовлі на водоймі неподалік села Гриньків. Попередньо встановлено, що того вечора на тій же водоймі полював на качок 32-річний односельчанин потерпілого. Тримаючи у руках заряджену рушницю, чоловік перечепився і натиснув на гачок. Мимовільним пострілом було поранено рибалку», - повідомляє відділ комунікації.

Слідчі кваліфікували подію за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Рушницю у мисливця поліцейські вилучили і направили на експертне дослідження.

Згідно з чинним законодавством, чоловікові може загрожувати покарання від громадських робіт до обмеження волі строком на 2 роки, - нагадує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, з 12 серпня в Житомирській області розпочався сезон полювання на пернату дичину. У липні 2017-го житель Житомирської області застрелив на полюванні кума, в серпні киянин на полі поцілив у жінку, яку переплутав з кабаном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі