Події

З початку року на виробництві у Житомирській області сталося 75 нещасних випадків, - управління Держпраці

18 September 2017, 15:53

З початку 2017 року в суб’єктів господарювання Житомирської області сталося 75 нещасних випадків, 5 з яких – зі смертельним наслідком.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Житомир.info до управління Держпраці у Житомирській області.

«Виходячи з інформації, наданої управлінням Фонду соцстрахування у Житомирській області та інформації, яка надійшла від роботодавців, у серпні 2017 року сталося 4 нещасні випадки, які не підлягають спеціальному розслідуванню і сталися з працівниками: ФОП Матвійчук Н.С. (с. Городське, Коростенського району), ТОВ «Церсаніт Інвест» (с. Чижівка, Новоград-Волинського району, ТОВ «Житомисрький картонний комбінат (м. Житомир), Коростенське комунальне підприємство «Водоканал» (м. Коростень). Внаслідок зазначених нещасних випадків працівники підприємства отримали травми, які не несуть загрозу життю і не підлягають спец розслідуванню. Крім цього повідомляємо, що протягом січня-серпня  2017 року у суб’єктів господарювання Житомирської області сталося 75 нещасних випадків, у тому числі 5 нещасних випадків зі смертельним наслідком», - йдеться у відповіді на запит.

Як повідомляв Житомир.info, за 6 місяців 2017 року в Житомирській області на виробництві травмувалося 66 людей – це на 8 осіб більше, ніж за цей же період 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі