Місто

Житомирський ФК «Полісся» продовжив переможну серію до трьох матчів поспіль

18 September 2017, 16:53

Житомирське «Полісся» без особливих труднощів здолало ФК «Арсенал-Київщина» в матчі 12 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги 16 вересня. Зі стартових секунд поєдинку жовто-зелені продемонстрували свої наміри вийти переможцями в цьому поєдинку. В перші 15 хвилин зустрічі підопічні Едуарда Хаврова в буквальному сенсі слова взяли ворота киян в облогу, однак забити швидкий гол їм не вдалось. Після невдалої спроби житомирян вийти вперед, «канонірам» вдалось вирівняти гру, та навіть створити кілька моментів біля воріт голкіпера «Полісся» Дмитра Міхєєва, які однак не завершились успіхом.

Продемонструвавши рівну гру команди пішли на перерву із нічийним рахунком 0:0.

Вже в другому таймі номінальні господарі поля пішли вперед великими силами і стало зрозуміло, що перший гол у ворота «Арсеналу» - це лише питання часу.

«Розмочити» рахунок жовто-зеленим вдалось на 61-й хвилині. Після ауту продертись в штрафний майданчик вдалось Ігорю Олексієнку. Півзахисник пройшов аж до лицьової лінії і виконав навіс у воротарський майданчик. На нього відгукнувся Віктор Коровіков і відкрив рахунок у зустрічі.

Після першого забитого м’яча житомиряни вирішили не збавляти обертів і вже за 15 хвилин подвоїли свою перевагу. Вийшовши на заміну Максим Зайнчковський перехопив пас суперників і тут же виконав ювелірну передачу на Коровікова. Той не роздумуючи в два дотики відправив м’яч в дальню від голкіпера «Арсеналу» «дев’ятку».

У підсумку 2:0 на користь «Полісся» і серія «сухих» перемог від підопічних Хаврова.

«Не будемо приховувати, що було налаштування на швидкий гол. Ви бачили, що в перших 10-20 хвилин у нас було три-чотири хороших моменти, щоб реалізувати цей план. Але не вдалося. І другий компонент, на який ми сильно звернули увагу - це контратаки суперника. Те, що команда знаходиться на останньому місці і у них немає очок - ні про що не говорить. З такими командами важко грати психологічно. Всі впевнені, що команда переможе, що три очки у нас вже є. А їх треба ще добути. Ось тому після перших 15 хвилин пішла така якась нервозність. У перерві ми трошки заспокоїли хлопців, зробили акцент на помилках. Акцент на тих компонентах, які повинні були нам допомогти. Чи не все вийшло, але завдяки індивідуальній майстерності Коровікова й інших хлопців нам вдалося забити два потрібних і важливих м'яча», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Полісся» Едуард Хавров.

«Перший тайм старались, була рівна гра. У другому таймі ми допустили дві помилки, суперник їх нам не пробачив. Вони свої моменти реалізували. У нас теж були моменти, але ми їх не реалізували. Будемо працювати. У нас ще є тиждень до наступної гри, будемо готуватися. Намагатися набирати очки в наступних іграх. Хотілося б за самовіддачу, за бажання подякувати своїм футболістам.», - сказав тренер ФК «Арсенал-Київщина» Олександр Акімов.

Наступний матч житомиряни зіграють на виїзді 24 вересня проти ФК «Львів», а 30 вересня жовто-зелені прийматимуть тернопільську «Ниву» на стадіоні «Спартак» у Коростені.

Як повідомляв Житомир.info, ФК «Полісся» в Коростені приймав ФК «Арсенал-Київщина». Житомиряни здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0 завдяки двом голам героя минулого туру Віктора Коровікова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі