Влада

Після пожежі в одеському дитячому таборі у Житомирі вирішили влаштувати перевірку

18 September 2017, 17:56

18 вересня заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов провів нараду з керівниками виконавчих органів міської ради щодо перевірки закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту з питань дотримання заходів пожежної безпеки.

Про це пише сайт Житомирської мерії.

«За підсумками наради прийнято рішення: протягом 19-21 вересня керівники виконавчих органів міської ради, у підпорядкуванні яких знаходяться заклади освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, разом із фахівцями міського відділу управління ДСНС України у Житомирській області повинні провести перевірку щодо стану дотримання правил пожежної безпеки у зазначених закладах. Також у найближчі 2 тижня керівники навчальних закладів міста проведуть навчальну евакуацію на випадок виникнення екстремальної ситуації (пожежі тощо). За підсумками перевірки та навчальної евакуації питання щодо стану дотримання заходів пожежної безпеки у закладах освіти, охорони здоров’я, культури та спорту міста Житомира буде розглянуто на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info заступник мера Матвій Хренов уточнив, що заклади вирішили перевірити у зв’язку з надзвичайною подією, яка трапилася в одеському дитячому таборі.

«Так, в тому числі й через трагедію в одеському таборі ми вирішили не чекаючи наказів з міністерства перевірити всі заклади. Це була ініціатива міського голови», - сказав Матвій Хренов.

За інформацією Української правди, у ніч на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, двоє дітей загинули і ще одна зникла безвісти. Прем'єр Володимир Гройсман доручив створити слідчу групу, яка має встановити усі обставини пожежі в Одеському дитячому таборі.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі