Події

З підвісного мосту в житомирському парку стрибнув 22-річний військовий, ймовірно, через дівчину

19 September 2017, 12:56

12 вересня з підвісного мосту в парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна в Житомирі стрибнув і не вижив військовий-контрактник.

Про це йдеться в дописі від 13 вересня спільноти «АТО курилка» у Facebook.

«Знову небойові втрати. 12.09.17 близько 07.46, стрибнувши з моста, скоїв самогубство військовослужбовець-контрактник з Житомира. Попередньо встановлено, що 12.09.17 близько 07.46 старший солдат стрибнув з пішохідного мосту, який розташований в парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна у м. Житомир. При падінні з висоти близько 25 м він впав на асфальтне покриття (набережна річки Тетерів), внаслідок чого загинув на місці. Свідком вказаного була громадянка, яка негайно викликала патрульну поліцію та швидку медичну допомогу», - йдеться в дописі.

Також повідомляється, що при перегляді камер відеоспостереження, які встановлені на підвісному мосту, було встановлено, що о 07.46 чоловік переліз через перила та самостійно стрибнув з них. На мосту в цей час нікого не було.

«На місці події працювала оперативно-слідча група Житомирського поліції ГУ НП в Житомирській області, яка при огляді тіла загиблого не виявила ні ознак насильницької смерті, ні передсмертних записок. Під час з’ясування обставин, оперативною групою Житомирського ЗВ ВСП (зонального відділу Військової служби правопорядку - ред.) було встановлено, що основною причиною скоєння самогубства військовослужбовцем є сімейні негаразди, а саме сварка з його дівчиною, яка вагітна та перебуває в медичному закладі у зв’язку з загрозою зриву вагітності», - йдеться в дописі.

У відділі комунікації поліції Житомирської області факт самогубства підтвердили.

«Дійсно, 12 вересня о 7.50 до Житомирського міськвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 5 хвилин тому з підвісного мосту в парку культури стрибнув чоловік, який не подає ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що загиблий – юнак 1995 року народження», - розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУНП в Житомирській області Наталія Тимчук.

Даних про місце проживання загиблого та його причетність до військової служби в поліції не надали.

Як повідомляв Житомир.info,  10 вересня цього року, перепливаючи річку Тетерів, в районі підвісного мосту втопився 18-річний юнак. 8 липня вчинила самогубство на мосту 22-річна дівчина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі