Влада

У Житомирській мерії кажуть, що помилково визнали переможцем корпоративного забігу на День міста не ту команду

19 September 2017, 16:53

Головною суддівською колегією ІІ Космічного напівмарафону в Житомирі була допущена помилка при визначенні переможця корпоративного забігу.

Про це 19 вересня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Через невірний запис стартового номера на фініші (спрацював людський фактор) команді «Фаворит», яка за сумою результатів 3-х учасників стала переможцем, було відведене лише 4 місце. Це з’ясувалось після повторного опрацювання протоколів забігу», – пояснив головний суддя змагань Анатолій Нікітін.

«Головна суддівська колегія приносить свої вибачення команді «Фаворит», обіцяє нагородити членів команди та у подальшому в корпоративних забігах використовувати виключно електронну систему хронометражу», - повідомили в мерії.

Нагадаємо, за результатами Другого космічного напівмарафону, який відбувся на День міста, 10 вересня, кращою у корпоративному забігу на 2,5 км визнали команду компанії «CBS Холдинг», яку привітали в мерії 15 вересня.

Після виправлення помилки таблиця з переможцями виглядає так (зі сторінки Космічний напівмарафон Житомир у фейсбук): 

У компанії «Фаворит» заявляють, що були впевнені в перемозі.

«Пробігли дуже добре, і зразу після фінішу я був впевнений, що ми будемо якщо не перші, то точно в трійці призерів. Але після нагородження дізнався, що навіть в трійку не увійшли. Не міг зрозуміти, чому так підрахували результати. Був навіть шокований такими підсумками. Але приємно здивувався, що результати перерахували. Надіюсь, наступного разу організація і суддівство буде на вищому рівні», - поділився Андрій Яцюк, учасник команди «Фаворит».

У компанії «Фаворит», не чекаючи перерахунку результатів змагання, відзначили своїх учасників грамотами та цінними подарунками.

«Ми завжди знали, що у нас найкраща команда! Компанія «Фаворит» не оскаржувала результати напівмарафону, але нам приємно, що, знайшовши власну помилку, судді її оприлюднили і наша команда посіла заслужене перше місце. Вітаємо з цим наших бігунів!» - сказала керівник компанії «Фаворит» Ружена Ляшенко.

Фото компанії "Фаворит"

Як повідомляв Житомир.info, Другий Космічний напівмарафон у Житомирі відкрили мер та віце-прем’єр

Як стартували та фінішували житомирські бігуни на День міста, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі