Суспільство

У Житомирській області мати новонародженої двійні спочатку покинула дітей у лікарні, а потім передумала

19 September 2017, 20:59

У пологовому відділенні центральної міської лікарні міста Бердичів Житомирської області породілля залишила двох новонароджених дітей.

Про це 19 вересня повідомило інтернет-видання Ріо Бердичів.

«Головний лікар ЦМЛ Лариса Бабікова частково прокоментувала те, що сталося тиждень тому. За її словами, жінка автобусом їхала з Москви, і дорогою у неї почалися перейми. З вокзалу породіллю забрала карета швидкої допомоги і привезла у пологове відділення. Хмельничанка, а саме таке місто приписки було вказане в її паспорті, народила двійню – двох дівчаток. Немовлята з’явилися на світ на 2 місяці раніше призначеного терміну», - повідомило видання.

За даними сайту, після відмови матері новонароджених направили в Житомирський обласний перинатальний центр, однак головний лікар перинатального центру Юрій Вайсберг повідомив Житомир.info, що покинуту двійню, швидше за все, виходжують в Житомирській обласній дитячій лікарні, куди зазвичай направляють народжених в районах немовлят.

Надвечір 19 вересня Житомир.info так і не зміг додзвонитися ні до головного лікаря облдитлікарні Віктора Марченка, ні до будь-кого з його заступників.

Цього ж дня Житомир.info поцікавився в ГУНП, чи відомо поліції про факт залишення матір’ю дітей.  

Як розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук, близько двох тижнів тому до поліції надійшло повідомлення про те, що жінка народила і залишила в лікарні двох немовлят. Особу жінки встановили, вона спочатку написала відмову від дітей.

«Остання інформація – що жінка отямилася і хоче забрати двійнят. З її слів, вона не розуміла, що робить, бо перебувала в післяродовій депресії. Наразі відомо, що дітки ще перебувають в лікарні, мама до них приїжджала і запевнила, що забере їх і належним чином зареєструє», - поділилася радісною новиною Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня цього року жителька Бердичева розродилася просто в автомобілі таксі, а 13 вересня в бердичівському Центрі Жінки народилася п’ята з початку року двійня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі